61η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

61η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Στοιχεία Συνεδρίασεις

 • Αρ Συνεδρίασης : 61
 • Συλλογικό Όργανο : Οικονομική Επιτροπή
 • Ημερομηνία : 2018/10/30
Κατεβάστε το Απόσπασμα Απόφασης

Λήψη Θεμάτων

Θέματα Συνεδρίασης

 

Οκτωβρίου 26th, 2018

ΒΟΛΟΣ 26/10/2018

Αρ. Πρωτ. : 90189

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 61η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Βόλου, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
1. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση μέρους της πλατείας Ρήγα Φεραίου για τη λειτουργία Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου.
2. Λήψη απόφασης σχετικά με την «Προέλεγχος και σύνταξη προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων χρήσης 2019 Κληροδοτήματος «Κων/νου Απ. Αρχιμανδρίτη».
3. Λήψη απόφασης σχετικά με την «Προέλεγχος και σύνταξη προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων χρήσης 2019 Κληροδοτήματος «Αποστόλου Δράκου του Αλεξάνδρου»
4. Λήψη απόφασης σχετικά με την «Προέλεγχος και σύνταξη προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων χρήσης 2019 Κληροδοτήματος «ΘΩΜΑ ΚΑΛΟΥΤΣΑ».
5. Λήψη απόφασης σχετικά με την «Προέλεγχος και σύνταξη προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων χρήσης 2019 Κληροδοτήματος «Ιωάννου Κ.Χατζηιωαννου ή Χατζάκου» .

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
6. Υποβολή πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: ¨Προμήθεια υλικών φωτεινής σηματοδότησης¨, προϋπολογισμού 32.661,60€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
7. Έγκριση Στατικής Μελέτης του Έργου «Μετατροπή του Εκθεσιακού – Αθλητικού Κέντρου σε Συνεδριακό Κέντρο».
8. Έγκριση μελέτης με τίτλο “Κατασκευή και τοποθέτηση ενός θυρόφυλλου σιδηράς θύρας και τμήματος κιγκλιδώματος στην υπάρχουσα περίφραξη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου”.
9. Έγκριση μελέτης με τίτλο “ Προμήθεια σιδηρουργικών υλικών και αναλωσίμων”.
10. Έγκριση μελέτης με τίτλο «Προμήθεια ανταλλακτικών ανελκυστήρων».

Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
11. Λήψη απόφασης σχετικά με τον «Εξώδικο συμβιβασμό επί αιτήματος της κ.OLGA ROMANOVA για υλικές ζημιές του oχήματος της με αριθμό κυκλοφορίας ΥΟΤ 2094 μάρκας VITARA METAL TOP JLX».

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
12. Χορήγηση εντολής και πληρεξουσιότητας για την εκπροσώπηση του Δήμου Βόλου ενώπιον του Γ΄ Τμήματος του ΣτΕ για την απόκρουση της από 12-01-2018 έφεσης του Αλεξανδρίδη Αλέξανδρου κατά του Δήμου και κατά της αριθμ. 7/2017 απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Λάρισας.
13. Λήψη απόφασης για την άσκηση αίτησης αναθεώρησης κατά της με αριθμό 1594/2018 απόφασης του VI Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
14. Λήψη απόφασης για την άσκηση έφεσης για την ακύρωση της με αρ. 120/2018 απόφασης του Ειρηνοδικείου Βόλου κατά την τακτική διαδικασία.

 

 

 

Ο Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

ΖΕΡΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

volosInfoΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥΠανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςΔημοτικό ΡαδιόφωνοΠολεοδομίαΠοδηλασίαΠεριφέρεια ΘεσσαλίαςΜετανάστεςΚΕΠΚαθαριότηταΝοσοκομείοflagΕθελοντισμόςΔιαύγειαempeΔΟΥΚΔΗΚΙCitiesNetΑΜΕΑ

 • RSS
 • Newsletter
 • Twitter
 • Facebook
 • Google+
 • Pinterest
 • YouTube
 • 104.6fm
 • Wikipedia