64η ΕΚΤΑΚΤΗ Δημόσια συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

64η ΕΚΤΑΚΤΗ Δημόσια συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Στοιχεία Συνεδρίασεις

 • Αρ Συνεδρίασης : 64
 • Συλλογικό Όργανο : Οικονομική Επιτροπή
 • Ημερομηνία : 2017/11/30
Κατεβάστε το Απόσπασμα Απόφασης

Λήψη Θεμάτων

Θέματα Συνεδρίασης

 

Νοεμβρίου 30th, 2017

ΒΟΛΟΣ 30/11/2017

Αρ. Πρωτ. : 109355

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 64η ΕΚΤΑΚΤΗ Δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 13:30 στο Δημαρχείο Βόλου, με τα εξής  θέματα ημερήσιας διάταξης.

Tο κατεπείγον της συνεδρίασης σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010 έγκειται στο γεγονός:
Α) της αντιμετώπισης υπηρεσιακών θεμάτων αναγκαίων για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
Β) της άμεσης αποκατάστασης ζημιών λόγω έκτακτης ανάγκης.

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
1. Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
2. Ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για την διεξαγωγή διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων, λιπαντικών και πρόσθετων για τα έτη 2018-2020.
3. Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη διενέργεια ανοικτού διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και του Κοινωνικού Παντοπωλείου), του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. & προμήθεια φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ, της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης & της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. & της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. ΒΟΛΟΥ, διάρκειας ενός (1) έτους, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 524.717,60€ με ΦΠΑ».
4. Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση εργασιών στην εταιρία ΜΟΣΔΡΟΜΟΣ Α.Ε. για αποκατάσταση ζημιών λόγω έκτακτης ανάγκης στην Δ.Ε. Ν. Αγχιάλου.
5. Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση εργασιών στον Μυλωνά Ιωάννη για αποκατάσταση ζημιών λόγω έκτακτης ανάγκης στην Δ.Ε. Ν. Αγχιάλου.
6. Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση εργασιών στον Νικόλαο Ελευθ. Διαμαντένια για αποκατάσταση ζημιών λόγω έκτακτης ανάγκης στην Δ.Ε. Ν. Αγχιάλου.
7. Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση εργασιών στην Γιαννούκου Πηνελόπη για αποκατάσταση ζημιών λόγω έκτακτης ανάγκης στην Πορταριά.
8. Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση εργασιών στον Τσουμπέκο Γεώργιο για αποκατάσταση ζημιών λόγω έκτακτης ανάγκης στη θέση «Χάνια» της Δ.Ε. Αγριάς.

Ο Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

ΖΕΡΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

volosInfoΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥΠανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςΔημοτικό ΡαδιόφωνοΠολεοδομίαΠοδηλασίαΠεριφέρεια ΘεσσαλίαςΜετανάστεςΚΕΠΚαθαριότηταΝοσοκομείοflagΕθελοντισμόςΔιαύγειαempeΔΟΥΚΔΗΚΙCitiesNetΑΜΕΑ

 • RSS
 • Newsletter
 • Twitter
 • Facebook
 • Google+
 • Pinterest
 • YouTube
 • 104.6fm
 • Wikipedia