9η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

9η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Στοιχεία Συνεδρίασεις

 • Αρ Συνεδρίασης : 9
 • Συλλογικό Όργανο : Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
 • Ημερομηνία : 2018/06/12
Κατεβάστε το Απόσπασμα Απόφασης

Λήψη Θεμάτων

Θέματα Συνεδρίασης

 

Ιουνίου 8th, 2018

ΒΟΛΟΣ 8/6/2018

Αρ. Πρωτ. : 48653

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 9η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Βόλου , με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ

Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚ/ΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
1. Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης Μουσικής στο κατάστημα Υ.Ε. της PORTO FAR OUT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, με χρήση ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ) «ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ», που βρίσκεται στον Άγιο Ονούφριο, Δήμου Βόλου.
2. Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης Μουσικής στο κατάστημα Υ.Ε. της εταιρείας «ΛΥΜΝΑΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ & ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ο.Ε.», με χρήση ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΆ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ, που βρίσκεται στο Κατηχώρι Δήμου Βόλου.
3. Λήψη Απόφασης για την Οριστική Διακοπή Λειτουργίας ΚΥΕ, ιδιοκτησίας ΤΑΚΜΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ.

Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
4. Λήψη Κανονιστικής απόφασης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων: Μεταφορά στάσης Αστικού ΚΤΕΛ στην οδό Ιωλκού.
5. Λήψη Κανονιστικής απόφασης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων: Καθορισμός θέσης φορτοεκφόρτωσης στην οδό Κολοκοτρώνη για τις ανάγκες των καταστημάτων της περιοχής.

Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
6. Λήψη απόφασης για την κοπή δέντρου (Ψευδακακία) που βρίσκεται στην οδό Λεβάντας στην Κριθαριά, κατόπιν αίτησης του Προέδρου του Εξωραϊστικού-Εκπολιτιστικού-Αθλητικού & Αλιευτικού συλλόγου Κριθαριάς «ο Νέος Απόστολος» κ. Μάμαλη Σπυρίδωνα.
7. Λήψη απόφασης για την κοπή δέντρου (Νεραντζιά) που βρίσκεται στην οδό Ανθ. Γαζή με Κασσαβέτη, κατόπιν αίτησης του κ. Τοπούζογλου Δημητρίου (από αναβολή υπ” αριθ.46/2018 απόφαση).

Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ
8. Τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ.1066 της συνοικίας «Καλλιθέα» της Δ.Ε. Βόλου του Ενιαίου Δήμου Βόλου.
9. Λήψη απόφασης για την προσκύρωση οικοπεδικής έκτασης εμβαδού 3,09 τ.μ. στην ιδιοκτησία 041143 στο Ο.Τ.1430 στις Βόρειες Συνοικίες του Δήμου Βόλου.
10. Λήψη απόφασης επί του θέματος «Απόδοση οικοπέδων από την Τράπεζα γης του Δήμου Βόλου στις Νέες Παγασές σε ρυμοτομούμενα ακίνητα επί της οδού Αθηνών εντός εγκεκριμένου σχεδίου πόλης».
11. Λήψη απόφασης για την αποζημίωση λόγω ρυμοτόμησης της ιδιοκτησίας Ιωαννίδη Γεωργίου του Χρήστου, σύμφωνα με την κυρωμένη αριθ.10/95 Πράξη Εφαρμογής στην περιοχή «Στούπι-Αλωνάκι» της Δ.Ε. Ν. Αγχιάλου του Δήμου Βόλου.
12. Λήψη απόφασης για την αποζημίωση από την κυρωμένη αριθ.3/99 Πράξη Εφαρμογής του Β.Δ. τομέα του σχεδίου πόλης Αγριάς της Δ.Ε. Αγριάς του Δήμου Βόλου, για την ιδιοκτησία ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ του Νικολάου.
13. Λήψη απόφασης για την αποζημίωση από την κυρωμένη αριθ.2/99 Πράξη Εφαρμογής του Ν.Δ. τομέα του σχεδίου πόλης Αγριάς της Δ.Ε. Αγριάς του Δήμου Βόλου, για την ιδιοκτησία Λύγγου Μαρίας του Αντωνίου.
14. Λήψη απόφασης για την αποζημίωση από την κυρωμένη αριθ.2/99 Πράξη Εφαρμογής του Ν.Δ. τομέα του σχεδίου πόλης Αγριάς της Δ.Ε. Αγριάς του Δήμου Βόλου, για την ιδιοκτησία Μπέτσου Στυλιανού του Νικολάου.

 

 

Ο Πρόεδρος της

Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΖΑΡΚΑΔΑΣ-ΒΕΡΓΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

volosInfoΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥΠανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςΔημοτικό ΡαδιόφωνοΠολεοδομίαΠοδηλασίαΠεριφέρεια ΘεσσαλίαςΜετανάστεςΚΕΠΚαθαριότηταΝοσοκομείοflagΕθελοντισμόςΔιαύγειαempeΔΟΥΚΔΗΚΙCitiesNetΑΜΕΑ

 • RSS
 • Newsletter
 • Twitter
 • Facebook
 • Google+
 • Pinterest
 • YouTube
 • 104.6fm
 • Wikipedia