Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ- ΤΕΛΕΤΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 3/12/2019

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ- ΤΕΛΕΤΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 3/12/2019

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο Βόλος μας Μαγεύει»


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν ως επίτιμοι προσκεκλημένοι, στην Τελετή Φωταγώγησης της πόλης, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Μία λαμπερή τελετή φωταγώγησης της πόλης γεμάτη συναίσθημα και Χριστουγεννιάτικη μαγεία, στην παραλία του Βόλου με προσκεκλημένους τους Δέσποινα Βανδή και Χρήστο Μάστορα - Μέλισσες

Με μία μοναδική τελετή έναρξης, ο Δήμος Βόλου θα δώσει το έναυσμα του εορτασμού Χριστουγέννων 2019 – Πρωτοχρονιάς 2020. Κορυφαίοι καλλιτέχνες της χώρας όπως η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας, ως επίτιμοι προσκεκλημένοι θα σημάνουν την έναρξη της μεγαλύτερης γιορτής του χρόνου και θα αποκαλύψουν το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης (στον οποίο φέτος προστίθεται και το θεματικό πάρκο «Γιγάντιοι Δεινόσαυροι στο Βόλο»),  σε μία τελετή που διοργανώνεται με υψηλά πρότυπα και ποιότητα για να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία. 

Για το μουσικό μέρος της τελετής συμπράττουν 70 δεξιοτέχνες μουσικοί της πόλης του Βόλου, οι οποίοι με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά θα συνοδεύουν μουσικά τη σοπράνο και καθηγήτρια μονωδίας κ. Σύλβια Τσιμπανάκου, το μουσικό σύνολο Voice and Voices, τα  100 παιδιά μέλη της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Σε κομμάτια που αποδίδει η Συμφωνική Ορχήστρα συμπράττουν και χορευτικές ομάδες της Σχολής Χορού Break A Move και Dance Studio.

Την αποκάλυψη του φωτεινού διακόσμου της πόλης, του εντυπωσιακού μπλε ουρανού και της επιβλητικής «Αργούς», θα συνοδεύσει μία σειρά εκπλήξεων για τους θεατές της εκδήλωσης, η οποία θα διαρκέσει περίπου 70 λεπτά και θα μεταδοθεί δορυφορικά σε κάθε γωνιά της γης.

Η ανεπανάληπτη φωταγώγηση θα εμπλουτιστεί με εντυπωσιακά βεγγαλικά που θα φωτίσουν τον ουρανό του Βόλου για να ακολουθήσει «Χριστουγεννιάτικος Περίπατος» των αγαπημένων καλλιτεχνών με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου και Χριστουγεννιάτικες άμαξες, κατά μήκος της οδού Δημητριάδος προς το «Πάρκο των Δεινοσαύρων», το φωτισμένο δέντρο με το έλκηθρο και τελικό προορισμό, το Χωριό του Αη Βασίλη,  μέσα σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό.

Και κάτω από τη σκιά του μυθικού πλοίου της Αργούς,  η πόλη του Βόλου και οι δημότες της θα στείλουν σε όλη την Ελλάδα ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και θα αποδείξουν ότι «Όταν Θέλουμε, Μπορούμε».

Γιατί ο Βόλος μας μαγεύει, ο Βόλος μας ενώνει…   

Εκτύπωση άρθρου

Διαβάστε Επίσης

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Σε πλήρη λειτουργία το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σε πλήρη λειτουργία το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Πρώτη ευρεία σύσκεψη για τον νέο σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας στην περιφέρεια Θεσσαλίας
Δ. Κουρέτας: «Θα αλλάξουν πολλά στην πολιτική προστασία - Σύμμαχος μας η τεχνολογία»  
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Για υποβολή και τροποποίηση αιτήσεων των πληγέντων του Daniel
Ανοικτή μέχρι 12 Ιανουαρίου η πλατφόρμα της Πρώτης Αρωγής  
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ έως 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ            ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ-ΚΟΜΜΩΤΩΝ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ
Απαραίτητη η επικοινωνία με τους Δήμους
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Χορήγηση οικονομική ενίσχυσης πολιτών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές της 26ης Ιουλίου 2023 στο Δήμο Βόλου
    Από τον Δήμο Βόλου γνωστοποιείται ότι ορίζεται η 11η Σεπτεμβρίου 2023 ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων προς το δήμο Βόλου των δημοτών των οποίων οι περιουσίες  υπέστησαν ζημιές από τη πυρκαγιά της 26ης Ιουλίου, βασει της ΚΥΑ 33862/6-5-2019
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Πρόσκληση συμμετοχής των πολιτών σε διαδικτυακή διαβούλευση του Δήμου Βόλου στο πλαίσιο σχεδιασμού της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (2021-2027)
 
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Προσβάσιμες για άτομα με μειωμένη κινητικότητα, τέσσερις παραλίες του Δήμου Βόλου
Απολύτως προσβάσιμες σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα είναι οι παραλίες Αναύρου, Αλυκών, Νέας Αγχιάλου και Κάτω Λεχωνίων (θέση Καρνάγιο) του Δήμου Βόλου, στις οποίες έχουν τοποθετηθεί τα ολοκληρωμένα συστήματα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα, SeaAccess.