ΠΟΝΤΙΚΙΑ
Good evening,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την επιδημία ποντικών και αρουραίων που έχει εμφανιστεί στην περιοχή μας, Άγιοι Ανάργυροι και συγκεκριμένα γύρω από το εργοστάσιο του οινοπνεύματος.
Τα ποντίκια φαίνεται να βγαίνουν μέσα από το παλιό εργοστάσιο του οινοπνεύματος, το οποίο τώρα είναι εγκαταλελειμμένο.
Ο αριθμός των ποντικών αυξάνεται διαρκώς και δυστυχώς αυξάνεται ταυτόχρονα και το μέγεθός τους!
Τα βρίσκουμε πατημένα στην Οδό Ιερολοχιτών συνεχώς, να βγαίνουν από τα φρεάτια της παιδικής χαράς (Ιερολοχιτών και Οικονόμου), τώρα σκαρφαλώνουν σε τοίχους και μπαλκόνια!
Παρακαλώ να μεριμνήσετε για το θέμα των αρουραίων, καθώς η αύξηση του πληθυσμού τους συνεπάγεται προβλήματα για την δημόσια υγεία και να καθαριστεί ο χώρος που έχει γίνει φωλιά τους, το εργοστάσιο του οινοπνεύματος στην οδό Ιερολοχιτών και Άστιγγος.
Sincerely,
In.

Προς κ. Σεραίνα Βαλτσάνη
Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Ποντίκια>> κι αριθμό 2958, inform you that we received your message on 06/06//2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.237916/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη ΔΕΥΑΜΒ και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
Thank you for your communication with the website of the Municipality of Volos and useful information.
From the Office of Management and Communication Help Citizens with the Municipality of Volos,
Κωνσταντία Φώτου