εξυπηρέτιση λουομένων

Κύριε/α καλημέρα.
1.Εδώ και αρκετές ημέρες στην πρώτη παραλία του Αναύρου, την κοντινότερη στο ενυδρείο, η ντουζιέρα δεν βγάζει επαρκή ποσότητα νερού. Συγκεκριμένα αν την ανοίξεις για ντουζ αρχικά λειτουργεί κανονικά και σε 15 δευτερόλεπτα σταματά να βγάζει νερό. Πρέπει να περιμένεις περίπου 10 λεπτά για να ξαναγίνει το ίδιο. Επιπλέον θέλουν επισκευή οι σωληνώσεις της ντουζιέρας( το πρόβλημα αναφέρθηκε και στη ΔΕΥΑΜΒ).
2.Στην ίδια παραλία η αλαξιέρα η κοντινότερη στο ενυδρείο, χρήζει επισκευής (έχει αναφερθεί στο NOVOVILLE).
Takk.

En kommentar til "εξυπηρέτιση λουομένων"

  1. Svaret service Chatzakou sier:

    Σχετικά με την ανάρτησή 3882 informere deg om at vi har mottatt meldingen om 09/06//2020. På samme dag med D.Y. 324806/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Συντηρήσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της Υπηρεσίας.
    Takk for din kommunikasjon med nettsiden til kommune Volos og nyttig informasjon.
    Fra Office of Administrative Assistance og kommunikasjon mellom innbyggerne og kommunen Volos,
    kaliska

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>