Επικίνδυνη – βαθιά λακκούβα
Στην οδό Τιτάνων (με Διός) έχει σχηματιστεί μια βαθιά και επικίνδυνη λακκούβα σχεδόν στη μέση του δρόμου. Πριν από κανένα μήνα στο ίδιο σχεδόν σημείο είχε δημιουργηθεί ξανά και την επιδιορθώσατε.
Μάλλον “ευθύνεται” το διπλανό δέντρο, που έχει σηκώσει και το πεζοδρόμιο (υπάρχει σχετικό αίτημα στη Δ/νση Πρασίνου).
Dank

Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «επικίνδυνη-βαθιά λακκούβα», σας ενημερώνουμε, ότι λάβαμε στις 10-06-2016 από το Τμήμα Οδοποιίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών την κάτωθι απάντηση: “ η λακκούβα είναι σε τομή της ΔΕΥΑΜΒ. Έχει ενημερωθεί η ΔΕΥΑΜΒ από την υπηρεσία μας στις 23/03/2016 και στις 25/05/2016 για άμεση αποκατάσταση».
Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι έχει καεί λάμπα κολώνας της ΔΕΗ στον επαρχιακό δρόμο για τον Άγιο Λαυρέντιο.
Aus dem Büro von Amtshilfe und Kommunikation zwischen den Bürgern und der Gemeinde Volos,
Ελένη Τατάκου.
Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «επικίνδυνη-βαθιά λακκούβα», informieren Sie, dass wir Ihre Botschaft auf empfangenen 09//06/2016. Am selben Tag mit D.Y. 900/2016 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Οδοποιίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι έχει καεί λάμπα κολώνας της ΔΕΗ στον επαρχιακό δρόμο για τον Άγιο Λαυρέντιο.
Aus dem Büro von Amtshilfe und Kommunikation zwischen den Bürgern und der Gemeinde Volos,
Ελένη Τατάκου.