Archivio per 28 Ottobre 2015

Επικίνδυνες λακούβες

Επικίνδυνες λακούβες για τους διερχόμενους στην οδό Γιάννη Χαλεπά 5, τείνουν να κάνουν το δρόμο απροσπέλαστο. Παρακαλώ, φροντίστε δια την αποκατάσταση αυτού, προτού συμβεί κάποιο ατύχημα. Επισυνάπτεται φωτογραφία.

Σας λαδώνουν ή αδιαφορείτε έτσι απλώς;

Πώς αλλιώς να εξηγήσω ότι κάθε διαφημιστική βάζει χαρτόνια σε κάθε κολόνα της πόλης για να μην πω για τις αφίσες στο λεβητοστάσιο στη Λαρίσης που καθαρίσατε με λεφτά μας και στο ίδιο το κτήριο της νομαρχίας; Η φωτογραφία τα λέει όλα. Ντροπή σας για τη συνεχιζόμενη απραξία σας.

Λάβαρα του ΚΚΕ λες και ζούμε στο 1917 στην ΕΣΣΔ…

Αναρτημένα άθλια λάβαρα του άθλιου ΚΚΕ σε στύλους στη γέφυρα της Αναπαύσεως. Τους φοβάστε ή βαριέστε ή τους ψηφίζουν κάποιοι υπάλληλοι; Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για το ότι ανεμίζουν επί μηπνες εκεί.

Αδιαφορία του δήμου #2

Παραμένουν όπως στη φωτό αν και το υπέδειξα προ ετών. Στο δρόμο προς Γορίτσα.

Αδιαφορία του δήμου #1

Σας το υπέδειξα προ ετών παραμένει ακόμη όπως στη φωτό. Έξω από το στάδιο στο δρόμο προς Γορίτσα.

Έλλειψη καρτών στάθμευσης

On 26/10/2015, 27/10/2015 και 28/10/2015 δεν υπήρχαν πουθενά διαθέσιμες κάρτες σταθμεύσεις με τους περιπτερούχους να απαντούν πως έχουν εξαντληθεί και ότι ο Δήμος δεν έχει απόθεμα για να προμηθεύσει. Παρόλα αυτά οι δημοτικοί αστυνόμοι στις 26/10/2015 έκοβαν κλήσεις για μη καταβολή τέλους στάθμευσης.