Παιδική χαρά

Δεν πάνε 3 χρόνια που η νέα παιδική χαρα του Αγίου κωσταντίνου εγκαινιάστικε η παιδική χαρά ειναι σε αθλιότατη κατάστασταση και πρέπει να επισκευαστεί ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΩΤΕ. Οι σανίδες στην περίφραξη λείπουν και πρέπει να τοποθετηθούν ξανά ενω η πίσω πόρτα του πάρκου είναι σπασμένη δικαιολογημένα από τα παιδιά καθώς δεν άνοιγε ποτέ και τα παιδιά έπρεπε να κάνουν τον γύρο.Παρακαλούμε όταν επισκευαστεί να μένει πάντα ανοιχτή.

Un comentariu la "Παιδική χαρά"

  1. Răspunsul Servicii angelatsakas spune:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου me τίτλο αιτήματος “Παιδική χαρά “ κι αριθμό 2579 a vă informa că am primit mesajul dvs. pe 24/092018. În aceeași zi, cu D.Y. 168342/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Συντηρήσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι έχει καεί λάμπα κολώνας της ΔΕΗ στον επαρχιακό δρόμο για τον Άγιο Λαυρέντιο.
    De la Biroul de asistență administrativă și comunicarea între cetățeni și municipalitatea din Volos,
    μέτρα πιο πάνω απο τις αποθήκες ζωοτροφών του

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Puteți folosi aceste HTML tag-uri și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>