ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΩΝ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,
ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ (9/4/19)
ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.
ΤΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΙΘΡΟ?
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΚΕΙ. ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ,ΚΑΙΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.
ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΡΕΙΘΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ (ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ) ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ).

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΩ

Un comentariu la "ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΩΝ"

  1. Răspunsul Servicii angelatsakas spune:

    Προς κ. Βασίλη Αλεξίου
    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αριθμό αιτήματος αριθμό 2830, σας ενημερώνουμε, ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 10/04/2019 και την ίδια ημέρα με το ΔΥ 219815/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημα σας στο Τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων της Δ/νσης Καθαριότητας κ κι αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας .
    Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι έχει καεί λάμπα κολώνας της ΔΕΗ στον επαρχιακό δρόμο για τον Άγιο Λαυρέντιο.
    De la Biroul de asistență administrativă și comunicarea între cetățeni și municipalitatea din Volos
    μέτρα πιο πάνω απο τις αποθήκες ζωοτροφών του.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Puteți folosi aceste HTML tag-uri și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>