ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΥΤΑΡΕΛΙΑ ΜΕΤΑΞΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΑΣΟΝΟΣ ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ.ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑΡΕΛΙΑ 16Α ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ………..ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ.

Στην περιοχη του αγιου ονουφριου λιγο πιο πσνω απο την παιδικη χαρα. Γιώργο Πλουμιστό
Στην περιοχη του αγιου ονουφριου λιγο πιο πσνω απο την παιδικη χαρα < <Φωτισμός δρόμου>> κι αριθμό 3477 , a vă informa că am primit mesajul dvs. pe 25/11/2019. În aceeași zi, cu D.Y. 286564/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα ηλεκτροφωτισμού της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι έχει καεί λάμπα κολώνας της ΔΕΗ στον επαρχιακό δρόμο για τον Άγιο Λαυρέντιο.
De la Biroul de asistență administrativă și comunicarea între cetățeni și municipalitatea din Volos,
μέτρα πιο πάνω απο τις αποθήκες ζωοτροφών του