Αποψίλωση δέντρου

Σύμφωνα με την προηγούμενη αναφορά μου, λόγω του όγκου του νερού έχουν εμφανιστεί οι ρίζες του δέντρου με αποτέλεσμα να μην έχει καλή στήριξη και να υπάρχει κίνδυνος πτώσης του σε κατοικία. Επίσης είναι αρκετά ψηλό και εμπλέκεται με τα καλώδια ηλεκτροδότησης με κίνδυνο βλάβης στο δίκτυο και στη χειρότερη περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς. Λόγω της έλλειψης εξοπλισμού αλλά και κινδύνου ηλεκτροπληξίας δεν μπορώ να επέμβω. Παρακαλώ για την άμεση επίλυση του θέματος.
Νέα Αγχίαλος. Πατριάρχου Βασιλείου με Μιχαήλ Τσιτσίνια

En kommentar till "Αποψίλωση δέντρου"

  1. Svaret service υπαρχει ενα καπακι που εξεχει απο το δρομο και ειναι το μισο säger:

    Στην περιοχη του αγιου ονουφριου λιγο πιο πσνω απο την παιδικη χαρα. Kων/νο Σωτηρόπουλο
    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Αποψίλωση δένδρου” κι αριθμό 3537 meddela att vi fått ditt meddelande om 23/12/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.293777/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων της Δ/νσης Καθαριότητας & στη Διεύθυνση Πρασίνου αντίστοιχα κι αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών .
    I.
    Från kontoret för administrativt bistånd och kommunikationen mellan medborgarna och kommunen Volos,
    Chatzakou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>