Ο Ολυμπιακός Βόλου επώνυμα πλέον ασχημονεί και παρανομεί.

Έξω από το Εθνικό στάδιο Βόλου, βρίσκεται αναρτημένη γιγάντια φωτογραφία (από αυτές που μπήκαν πρόσφατα) όπου απεικονίζονται “φίλαθλοι” να καίνε φωτοβολίδες εντός γηπέδου. Βρίσκω αυτή τη φωτογραφία απαράδεκτη γιατί όχι μόνο προβάλλει μία απολύτως παράνομη πράξη, αλλά και και εξωραΐζει τη βία στα γήπεδα, στέλνοντας ένα απολύτως εσφαλμένο μήνυμα. Σε ανάλογο σχόλιο δια ζώσης με έναν κάποιο υπεύθυνο του σταδίου όπως μου τον συνέστησαν, αυτός επέμενε ότι “είναι μόνο μια φωτογραφία” (!). Το αυτό και ένας κάποιος “παράγοντας” του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν ξέρω, αλλά εγώ διακρίνω ένα πρόβλημα εδώ. Ίσως μόνο εγώ. Θα είμαι παράξενος φαίνεται.

5 Yazısına yapılan yorumlar "Ο Ολυμπιακός Βόλου επώνυμα πλέον ασχημονεί και παρανομεί."

  1. Μπαϊλας Δημήτρης diyor:

    Όποιος και αν είναι υπεύθυνος ή αρμόδιος η οτιδήποτε άλλο, το πρόβλημα παραμένει και είναι μεγάλο, απαράδεκτο, προσβλητικό αλλά και εγκληματικό! Έως και παρέμβαση εισαγγελέως σηκώνει για προτροπή σε βία!

  2. Anonim diyor:

    Ακριβώς. Σίγουρα αυτές οι λέξεις και βρισιές δεν είναι αγνωστες στα παιδιά. Αλλά όχι να τις προβάλουμε κι όλας

  3. Αργύριος Μπίρης diyor:

    Όπως σας γράφω, απευθύνθηκα κα Σαββάκη (ή Κραβαρίτη;). Όμως, ήθελα να ρωτήσω: Το στάδιο αυτό ανήκει αποκλειστικά στον Ολυμπιακό Βόλου; Ή έχει ευθύνη και ο δήμος; Ποιος λ.χ. πληρώνει τους υπαλλήλους που εργάζονται εκεί; Ποιος διορίζει τον υπεύθυνο; Ποιες οι αρμοδιότητές του; Και ποιος τον ελέγχει για το τι κάνει; Νομίζω υπεκφεύγετε πάλι, όποτε δηλαδή τολμάμε εμείς οι δημότες να αγγίξουμε ομάδες και κόμματα.

  4. Cevap Hizmet Emily Kravaritou diyor:

    Προς : κ.Αργύριο Μπίρη.

    Hakkında 11/3/2014 ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου.Σας εμημερώνουμε ότι , Eğer biz yazdıklarımla doğru bu aitima.Anagnorizontas biz aynı ekip Olympiakos Volos başvurmanızı öneririz yerleşmek Volos Belediyesi hiçbir yetkili bölümü var , η οποία φαίνεται να είναι αρμόδια για την ανάρτηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

    Volos Belediyesi ve yararlı bilgiler ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.
    Vatandaşların ve Volos Belediyesi arasında İdari Yardımlaşma ve iletişim Ofisi.
    Özgürlük Savaki

  5. Αργύριος Μπίρης diyor:

    Παρεμπιπτόντως, το “Volos uber alles” για το οποίο έκανα σχόλιο, είναι σε τοίχο πίσω από την βανδαλισμένη στάση. Θα κάνετε κάτι γι’ αυτό; Επίσης γράφει και “γαμώ την ΑΕΚ” και τα συναφή. Εάν βρίσκετε αυτή τη γλώσσα προσβλητική και ακατάλληλη για παιδιά που περιμένουν στη στάση, κάντε κάτι και μην κρύβεστε πίσω από την απόδοση ευθύνης για τις στάσεις στο ΚΤΕΛ. Για το φασισμό ελπίζω να συμφωνούμε ότι είναι ακατάλληλος για όλους μας.

Bir Yanıt bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu kullanabilirsiniz HTML etiketlerini ve özelliklerini: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>