Κλάδεμα δέντρων
Στη διασταύρωση των οδών Αδμήτου και Αχιλλοπούλου βρίσκονται δύο μεγάλα γέρικα πεύκα. Όταν φυσάει αέρας το πεύκο που βρίσκεται επί της Αχιλλοπούλου γέρνει. Έχει πολλά ξερά κλαδιά που είναι έτοιμα να σπάσουν και απειλούνται τα αυτοκίνητα και τα απέναντι οικήματα, και φυσικά ο κόσμος που περνάει από κάτω.
Θα ήταν σκόπιμο να κλαδευτούν και να απομακρυνθούν τα σάπια κλαδιά τους γιατί σε περίπτωση έκτακτων καιρικών φαινομένων μπορεί να προκληθεί σοβαρή ζημιά.
Σας ευχαριστώ

Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «Κλάδεμα Δέντρων» σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 20/10/2014. אויף די זעלבע טאָג מיט ד.י. 791/2014 דאָקומענט מיר פאָרויס דער בקשה צו די דירעקטאָראַטע קעיף און דערוואַרטן אַקשאַנז פון סערוויס.
דאנק איר פֿאַר דיין קאָמוניקאַציע מיט דער וועבזייַטל פון די מיוניסאַפּאַלאַטי פון וואָלאָס און נוצלעך אינפֿאָרמאַציע.
פון די אָפיס פון אַדמיניסטראַטיווע הילף און קאָמוניקאַציע צווישן בירגערס און די מיוניסאַפּאַלאַטי פון וואָלאָס.