Δημ. Αστυνομια

Στις 19/12/19 οι Δημοτικοί Αστυνόμοι Ι. Μνηματιδου και ο συνεργάτης της, σωστά έλεγξαν τον πεζόδρομο της Κουταρέλια. Αλλά η υπηρεσία σας, συνεχίζει να επιτρέπει την παράνομη κίνηση και στάθμευση δικύκλων σε ένα κομμάτι του πεζόδρομου. Σημειωτέο ότι τα μηχανάκια σταθμεύουν εφαπτόμενα της τζαμαρία του Γαλαξία παρεμποδίζοντας ακόμα και τη ράμπα των αναπήρων. Ανεξαρτήτως αν υπάρχει ή όχι κάποια ρυθμιστική πινακίδα, ποτέ δεν επιτρέπετε η τοποθέτηση σταθμευμένων οχημάτων κολλητά με τις προσκείμενες ιδιοκτησίες, αλλά σε μια απόσταση από το πεζοδρόμιο το οποίο δεν υπάρχει γιατί ο δρόμος είναι πεζόδρομος. Παρακαλώ προτού γίνει κάποιο ατύχημα και ζητηθούν ονομαστικές ευθύνες απομακρύνετε τα δίκυκλα από τον πεζόδρομο.

Ένα Σχόλιο στο "Δημ. Αστυνομια"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος
  < < Δημοτική Αστυνομία>> κι αριθμό 3504 ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 09/12/2019 . Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 290190/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δημοτική Αστυνομία και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>