Αγέλη επιθετικών αδέσποτων σκυλιών

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στη Νέα Ιωνία, στο πάρκο (Αστέρας), που πλαισιώνεται από τις οδούς Χρυσοστόμου Σμύρνης, Ζέρβα, Σούδας και Λεωφόρου Καζανάκη υπάρχει εδώ και καιρό μια αγέλη με εύσωμα, επιθετικά, αδέσποτα σκυλια. Τα συγκεκριμένα σκυλιά επιτίθενται σε πεζούς και οδηγούς δικύκλων και αυτοκινήτων και είναι σίγουρο ότι αν δεν δοθεί άμεση λύση θα συμβεί ατύχημα, είτε από επίθεση σε κάποιο πολίτη, είτε από ατύχημα σε αναβάτη δικύκλου. Ακόμη πιο επίφοβο είναι το γεγονός ότι στο πάρκο παίζουν παιδιά στα οποία επιτίθενται συνεχώς και το ίδιο συμβαίνει και τις πρωινές ώρες που τα παιδιά πηγαίνουν στα σχολεία τους. Παρακαλώ, για λόγους ασφαλείας κυρίως των παιδιών, για τις άμεσες ενέργειες σας.

Ένα Σχόλιο στο "Αγέλη επιθετικών αδέσποτων σκυλιών"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Αγέλη επιθετικών αδέσποτων σκυλιών >> κι αριθμό 3506 , σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 10/12/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 290564/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας κι αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>