Σκουπιδια/Αποχετευσεις

Χαίρετε
Θα ήθελα να επισημάνω μερικά από τα προβλήματα που παρατηρώ στο δήμο μου. Πρώτη γενική παρατήρηση είναι ότι οι αρχές πολύ λίγο ενδιαφέρονται για τις περιοχές που βρίσκονται πάνω από την Αναληψεως, λες κ εκεί βρίσκονται τα παιδιά κάποιου κατώτερου θεού. Συγκεκριμένα αναφέρομαι σε ότι αφορά την καθαριότητα, τους μόνιμα καταστραμμενους καδους κ την ελλιπή συντήρηση των φρεατίων κ ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονται στον Περιφερειακό. Η δημοτική αρχή έχει κάνει θαυμαστά έργα στο κέντρο του Βόλου. Χαίρομαι κ δίνω συγχαρητήρια. Πολλοί λίγοι έχουν κάνει έστω κ τα μισά. Καιρός όμως δεν είναι να ενδιαφερθούν κ για την περιφέρεια?
Ο πολιτισμός ξεκινά από την καθαριότητα, Είναι το πρώτο βήμα. Χωρίς αυτό τίποτα δε μπορεί να γίνει.
Ευχαριστω

Ένα Σχόλιο στο "Σκουπιδια/Αποχετευσεις"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Ιωάννα Ασδεράκη
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Σκουπίδια αποχετεύσεις>> κι αριθμό 3585 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 27/01/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 299861/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων της Δ/νσης Καθαριότητας κι αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας .
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>