ΠεριβολοςΙ.Ναου Αναληψεως

,Σας συγχαιρω για την αναπλαση της πλατειας της Αναληψης,ενος τεραστιου και θλιβερα εγκαταλελειμμενου χωρου.Ακουω οτι θα γινει παιδικη χαρα και θα φυτευθουν νεα δενδρα.Σχετικα μετα δενδρα που θα επιλεγουν θα παρακαλουσα να μην αντικρισουμε παλι τις γνωστες μουριες!Κυπαρισια,κουτσουπιες,βαγιες,φλαμουριες,πλατανια,ειναι υπεροχα ειδη του τοπου μας και μπορουν να δωσουν ποικιλια και ομορφια σε απολυτη αρμονια με τον παρακειμενο ναο.
Με εκτιμηση

Ένα Σχόλιο στο "ΠεριβολοςΙ.Ναου Αναληψεως"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Φωτεινή Ευσταθίου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Περίβολος Ι.Ναού Αναλήψεως>> κι αριθμό 3956 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 02/07/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.325129/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το σχόλιό σας στη Δ/νση Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Βόλου & στην Διεύθυνση Πρασίνου τις προτάσεις για τη φύτευση των δένδρων & φυτών στο προαύλιο χώρο.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>