Στενό πεζοδρόμιο

Επι της οδού Ικάρων στη Νέα Ιωνία κατασκευάζεται νέο πεζοδρόμιο από το ύψος της μαιανδρου εως Πολυτεχνείου. Στη διασταύρωση ικαρων με Πολυτεχνείου δημιουργήθηκε ράμπα για καροτσάκια ΑμΕΑ κλπ. Στο σημείο όμως αυτό το πεζοδρόμιο είναι στενό και η ταυτόχρονη ύπαρξη δέντρων καθιστά απροσπέλαστο το σημείο όχι μόνο για καροτσάκια ΑμΕΑ αλλά και για απλά καροτσάκια λαϊκής. Παρακαλώ κάντε κάτι τώρα που ακόμα είναι νωρίς και το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς το σημείο είναι ούτως ή άλλως επικίνδυνο λόγω και των πολλών τροχαίων που γίνονται συχνά. Σας επισυνάπτω φωτογραφίες για να βγάλετε τα συμπεράσματά σσς.

Ένα Σχόλιο στο "Στενό πεζοδρόμιο"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Στενό Πεζοδρόμιο” κι αριθμό 4024 , σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 24/08/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 325654/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών κι αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>