Προστατευτικό στο πεζοδρόμιο

Η οικοδομή μας είναι στην ανατολικο-μεσημβρινή γωνία των οδών Βυζαντίου-22ας Μαΐου. Η οδός Βυζαντίου, από Θράκης έως Μ.Παπαρήγα, έχει διαμορφωθεί για ήπια κυκλοφορία . Οι οδηγοί στο ύψος της οδού Ελησπόντου πρέπει να κλίνουν έλαφρά προς τα δεξιά και στην δική μας γωνία να κλίνουν προς τα αριστερά. Δυστυχώς τα περισσότερα οχήματα κινούνται με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από την επιτρεπόμενη των 30χλμ, επωφελούμενα από την ευθεία από Ελησπόντου έως 22ας Μαΐου, και μερικά, είτε γι αυτό είτε από απροσεξία, “καβαλούν” το πεζοδρόμιο και κινδυνεύουν να εισέλθουν στα καταστήματα. Μέχρι τώρα έχουν συμβεί περισσότερα από 5 περιστατικά με αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτες. Πριν συμβεί κάτι το πολύ σοβαρό, υποβάλλουμε αίτημα για την τοποθέτηση προστατευτικού με ανακλαστικά στο πεζοδρόμιό μας.

One Comment to "Προστατευτικό στο πεζοδρόμιο"

  1. The Answer Service Ελένη Τατάκου says:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “προστατευτικό στο πεζοδρόμιο”, inform you that we received your message on 06/07/2017. On the same day with D.Y. 66521/2017 Καπακι.
    Thank you for your communication with the website of the Municipality of Volos and useful information.
    From the Office of Management and Communication Help Citizens with the Municipality of Volos,
    Ελένη Τατάκου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>