δημιτικοι παιδικοι σταθμοί
Τι θα γίνει με τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών για εμάς τους επιλαχόντες;
Όταν βγήκαν τα προσωρινά κ ρωτούσαμε για τα οριστικά η απάντηση των υπαλλήλων ήταν ότι θα βγουν άμεσα γιατί η σχολική χρονιά ξεκινά 1σεπτεμβριου. Μετά από λίγο αυτό άλλαξε και απαντούσαν ότι θα βγουν μετά και από τα οριστικά αποτελέσματα του εσπα γιατί οι υπάλληλοι δεν μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά 2 και 3 φορές…. Ακουσον ακουσον….
Βγήκαν τα προσωρινά, τα οριστικά, τελείωσαν και οι εγγραφές στις 18 Σεπτεμβρίου και εμείς ακομη περιμένουμε χωρίς κανεις υπάλληλος να εξηγεί τι περιμένουμε και εννοείται χωρίς κανεις να ενδιαφέρεται για τον προγραμματισμό κάθε οικογενειας που είναι στην αναμονή ούτε για τα παιδιά που θα πρέπει να προσαρμοστούν και να ενταχθούν σε έτοιμες πια παρέες…..
Για να δούμε λοιπόν με αυτά και με αυτά πρώτη μέρα στο σχολείο θα γράψουν γράμμα για το τι δώρο θέλουν να τους φέρει ο άγιος βασιλης;

Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «δημοτικοί παιδικοί σταθμοί», σας ενημερώνουμε, ότι στο προσωπικό σας email έχει αποσταλεί η απάντηση που λάβαμε από τη Δ/νση Εκπαίδευσης Παιδιού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στο αριθ. 702/2015 αίτημά σας.
Merci pour votre communication avec le site Web de la municipalité de Volos et informations utiles.
Du Bureau de l'assistance administrative et la communication entre les citoyens et la municipalité de Volos,
Ελένη Τατάκου.
Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «δημοτικοί παιδικοί σταθμοί», vous informer que nous avons reçu votre message sur 24/09/2015. Le même jour avec D.Y. 702/2015 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Εκπαίδευσης του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
Merci pour votre communication avec le site Web de la municipalité de Volos et informations utiles.
Du Bureau de l'assistance administrative et la communication entre les citoyens et la municipalité de Volos,
Ελένη Τατάκου.