Νεαπόλεως: Πολύπαθη οδός

Στη σχετική φωτογραφία φαίνονται 3 van 4 προβλήματα της οδού Νεαπόλεως:

1) Έλλειψη καθαριότητας
2) Ένα μισοτελειωμένο καπάκι (γιατί άραγε; ακόμη και η παραμικρή δουλειά πρέπει να μένει έτσι;)
3) Τα μπάζα από τη δουλειά πετάχτηκαν στο έστω ανύπαρκτο πεζοδρόμιο (waarheid, έτσι τον βόλεψε τον εργάτη;)

4) Κάτι που το έχω ξαναπεπισημάνει και συμβεί: Παιδί θα σκοτωθεί, διότι στην εν λόγω δρόμο τρέχουν αρκετοί με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Αστυνόμευση αποκλείεται, οι διαβάσεις δεν λένε τίποτε στον Έλληνα οδηγό. Βάλτε σαμαράκια και μάτια γάτας. Είναι περιοχή 4 σχολείων. Δεν χρειάζεται να πω άλλα.

Éen Reactie op "Νεαπόλεως: Πολύπαθη οδός"

  1. Het antwoord service Emily Kravaritou zegt:

    Over van 17/03/2014 ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με θέμα «Νεάπολη πολύπαθη οδός» , informeren u dat wij uw bericht op 17/03/2014. Op 18/03/2014 με το Δ.Υ.331/2014 έγγραφό μας το διαβιβάσαμε για τα αιτήματα 1 και 3 στην Διεύθυνση Καθαριότητας για το 2 στην ΔΕΥΑΜΒ και για το 4 στην Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας. We verwachten antwoorden op je officieel informeren.

    Dank u voor uw bezoek aan de website van de Gemeente van Volos en de nuttige informatie.
    Από το γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με τον Δήμο Βόλου
    Vrijheid Savaki

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

U kunt deze gebruiken HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>