κάδοι απορριμάτων και ανακύλωσης
1. Κατά τη διάρκεια της λαικής αγοράς το Σάββατο, στην οδό Νικηταρά, οι πωλητές μετακινούν τους 3 κάδους που βρίσκονται επί της οδού Νικηταρά (βλ. μάρκερ) και τους τοποθετούν επί της οδού Μαυρογένους. Μάλιστα τους παρατάνε πολλές φορές στη μέση του δρόμου. Όταν έρχονται τα συνεργεία καθαρισμού του δήμου, τους παρατάνε επί της Μαυρογένους και είναι αναγκασμένοι οι κάτοικοι να τους βάζουν πάλι στη θέση τους.
2. Επί της οδού Μαυρογένους γίνεται ελάχιστος καθαρισμός από τα συνεργεία με τις σκούπες (μόνο λίγο περνά η βούρτσα), όπου εκτός από νάυλον και χαρτιά που είναι πάνω στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο, βρίσκουμει μέχρι και μπουκαλάκια με ούρα!!!!
Πείτε στα συνεργεία να φροντίσουν το θέμα..
Teşekkürler

Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με αίτημα που αφορά : Bir. Τις δυσλειτουργίες που σημειώνετε από τη λαϊκή αγορά της οδού Νικηταρά (Σαββάτου) και β. τον καθαρισμό επί της οδού Μαυρογένους, biz sizin mesaj aldım size bildirmek 14/05/2014. D.Y ile aynı günde. 413/2014 Bizim kağıt, διαβιβάσαμε το αίτημα στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και αναμένουμε απάντηση της υπηρεσίας για να σας ενημερώσουμε επίσημα.
Volos Belediyesi ve yararlı bilgiler ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Vatandaşların ve Volos Belediyesi arasında İdari Yardımlaşma ve iletişim Ofisi.