Αδέσποτα

Προ ολίγου (2.00 π.μ) η γειτονιά στις οδούς Αχιλλοπούλου με Νικοτσάρα αναστατώθηκε από τα γαυγίσματα αδέσποτων. 7 με 8 σκύλοι επιτέθηκαν σε γάτα, και ώσπου να βγούμε έξω, ήταν πολύ αργά για αυτή.

Είναι κρίμα ιδιοκτήτες να φροντίζουν ζώα, και να τα χάνουν από την ανευθυνότητα άλλων ιδιοκτητών που εγκαταλείπουν τα ζώα τους. Ποιος θα αποζημειώσει άραγε την οικογένεια που στερήθηκε τη γάτα που φρόντιζε, για τον ψυχικό της πόνο?

Υγ. Οι σκύλοι αφού ολοκλήρωσαν τη δουλειά τους, προχώρησαν για να συνεχίσουν το έργο της αγέλης αλλού. Από το οποίο έργο ως γνωστόν πέφτουν ενίοτε θύματα και άνθρωποι.

Bir Yorum "Αδέσποτα"

  1. Cevap Hizmet Ελένη Τατάκου diyor:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «Αδέσποτα» σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 04/03/2015. D.Y ile aynı günde. 91/2015 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημα στην Αντιδημαρχία Κοινωνικών Θεμάτων και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.

    Volos ve yararlı bilgiler Belediyesi web sitesi ile iletişim için teşekkür ederiz.
    Vatandaşların ve Volos Belediyesi arasında İdari Yardımlaşma ve iletişim Ofisi,
    Ελένη Τατάκου.

Bir Yanıt bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu kullanabilirsiniz HTML etiketlerini ve özelliklerini: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>