υπαρχει ενα καπακι που εξεχει απο το δρομο και ειναι το μισο
God aften
Την 1η Απριλίου 2013 είχα επισημάνει την μη διάνοιξη δρόμου που υπάρχει στο σχέδιο πόλης αλλά όχι στην πραγματικότητα όπως φαίνεται στον σύνδεσμο: http://dimosvolos.gr/15242 /?p=758 στην περιοχή των Αϊβαλιώτικων και συγκεκριμένα στην Παλατίου ακριβώς πάνω από την Ανδρονίκου.
Οφείλω να ομολογήσω ότι αρκετά γρήγορα, τακτοποιήθηκε η μοναδική εκκρεμότητα από την πλευρά του Δήμου που αφορούσε την αποζημίωση ενός ιδιοκτήτη με την απόφαση υπ’ nummer. 227/2013 Den 28/5/2013.
Δυστυχώς όμως, από τον Μάιο του 2013 και μετά, αν και αποζημιώθηκε ο ιδιοκτήτης δεν έγινε απολύτως τίποτα από την πλευρά του Δήμου.
Απευθυνόμενος στην Τεχνική Υπηρεσία, δεν γνωρίζουν καν το θέμα, hvis der er en tjeneste af urbanisme, og henholdsvis i byplanlægningen kan ikke svare, fordi så ansvarlig medarbejder er gået på pension, og ingen kender dette emne.
Παρακαλώ ενημερώστε με για την πορεία του συγκεκριμένου αιτήματος, υπενθυμίζοντας ότι αφορά την διάνοιξη ενός δρόμου που έχει ακριβοπληρωθεί από εμάς (μέσω της προσκύρωσης) και δεν αφορά δρόμο μεγαλύτερο των 50μέτρων μήκους.

Προς: κ.Απόστολο Κακαλούλη
Om af 5/3/2014 dit indlæg på hjemmesiden for kommunen Volos meddele Dem, at vi har modtaget din besked på 5/3/2014/. På samme dag D.Y.316 / 2014 vores dokument sendes til Institut for Planlægning k.Antidimarchou sind og forventer svar tjeneste at lade dig vide officiel.
Tak fordi du besøger hjemmesiden af kommunen Volos og nyttige oplysninger.
Fra kontoret for administrativ bistand og kommunikation mellem borgerne og kommunen Volos.
Freedom Savaki