Τα κιγκλιδώματα στην παραλία θέλουν ένα συνολικό σουλούπωμα
Veje
Sendt 20 Juni 2014 til 07:39
Θα αφήσω το γεγονός ότι είναι επικίνδυνα. Πολλά από αυτά έχουν ξεβιδωθεί, στραβώσει, σπάσει ή φύγει από τη θέση τους. Λ.χ. το εικονιζόμενο, στο τέλος του σημείου που αράζουν τα καΐκια. Μαζέψτε το ή στερεώστε το εκ νέου, πριν το δούνε και το μαζέψουν αυτοί που μαζεύουν μέταλλα. Πίσω ένα στραβό.
Σχετικά με αναρτήσεις σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου που αφορούν φθορές σε κιγκλιδώματα επί της παραλιακής οδού του Βόλου, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 23/06/2014 fra departementet vedligeholdelse af D / Technical Services Division informeret os, at gendannet begge fendere du nævnte, og vedlægge de relevante billeder.
Vă mulțumim pentru comunicarea cu site-ul Municipiului Volos și informații utile.
Fra kontoret for administrativ bistand og kommunikation mellem borgerne og kommunen Volos.
Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «Τα κιγκλιδώματα στην παραλία θέλουν ένα συνολικό σουλούπωμα», meddele Dem, at vi har modtaget din besked på 20/06/2014. På den samme dag med D.Y. 504/2014 έγγραφό μας το διαβιβάσαμε στο Τμήμα Συντηρήσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
Vă mulțumim pentru comunicarea cu site-ul Municipiului Volos și informații utile.
Fra kontoret for administrativ bistand og kommunikation mellem borgerne og kommunen Volos.