υπαρχει ενα καπακι που εξεχει απο το δρομο και ειναι το μισο

Από την Πέμπτη 27 Ιουλίου δεν λειτουργεί ο φωτισμός επί της οδού Καραμπατζάκη από την Λ. Ειρήνης έως την οδό Πηγών, τέσσερα (4) φωτιστικά δεν λειτουργούν. Τα τρία είναι στο πάρκο Εθνικής Αντίστασης όπου το σκοτάδι είναι απόλυτο.
Μου κάνει εντύπωση το ότι η αρμόδια υπηρεσία, που με είχε εντυπωσιάσει με την ταχύτητα αποκατάστασης παρόμοιων προβλημάτων, καθυστερεί τόσο, μια και το συγκεκριμένο αίτημα το υποβάλλω για τρίτη φορά.
Το πρώτο αφορούσε απάντηση στο αίτημα (το ίδιο πρόβλημα) της 21ης Ιουλίου 2017.
Heute, μετά από πολλές προσπάθειες τηλεφωνικά, που απ’ ότι κατάλαβα δεν γνώριζαν το πρόβλημα.
Και με νέο αίτημα.
Σας ευχαριστώ.

Ein Kommentar zu "υπαρχει ενα καπακι που εξεχει απο το δρομο και ειναι το μισο"

  1. Die Antwort-Dienstes Ελένη Τατάκου sagt:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “ δημοτικός φωτισμός”, informieren Sie, dass wir Ihre Botschaft auf empfangenen 03/08/2017. Am selben Tag mit D.Y. 83881/2017 Καπακι.
    Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι έχει καεί λάμπα κολώνας της ΔΕΗ στον επαρχιακό δρόμο για τον Άγιο Λαυρέντιο.
    Aus dem Büro von Amtshilfe und Kommunikation zwischen den Bürgern und der Gemeinde Volos,
    Ελένη Τατάκου.

Lassen Sie eine Antwort

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Sie können diese HTML Tags und Attribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>