Κακοτεχνία σε καπάκι φρεατίου ΔΕΥΑΜΒ
Στη διασταύρωση των οδών Σπ. Σπυρίδη και Ανθ. Gazi,προκαλείται ενοχλητικός θόρυβος όταν τα αυτοκίνητα διέρχονται πάνω από κάλυμα φρεατίου της ΔΕΥΑΜΒ. Θα σας παρακαλούσα θερμά να το τακτοποιησετε. Σας ευχαριστώ.
ΥΓ. Διαβάζοντας προηγούμενες αναφορές διαπιστώνω ότι το συγκεκριμένο προβλημα ισχύει και σε άλλες περιοχές. Μήπως θα έπρεπε να ελεγχθεί ο συγκεκριμένος τεχνικός;

Chatzakou. Κων/νο Κωσταρά
Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Κακοτεχνία σε καπάκι φρεατίου της ΔΕΥΑΜΒ” κι αριθμό 2481 informieren Sie, dass wir Ihre Botschaft auf empfangenen 23/07/2018. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.153255/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη ΔΕΥΑΜΒ και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι έχει καεί λάμπα κολώνας της ΔΕΗ στον επαρχιακό δρόμο για τον Άγιο Λαυρέντιο.
Aus dem Büro von Amtshilfe und Kommunikation zwischen den Bürgern und der Gemeinde Volos,
μέτρα πιο πάνω απο τις αποθήκες ζωοτροφών του