Παγιδατόδρομοι Βόλου

Τι να σας πω; Τα λέει όλα η φωτογραφία. Εν πάση περιπτώσει, αν οι άνθρωποί σας θεωρούν ότι είναι κάπως κακό να σκοτωθεί άνθρωπος, ας επικοινωνήσει μαζί μου, έχω μία πολύ φτηνή και γρήγορη λύση στο πρόβλημα. Η φωτό κάπου μπροστά στο εκθεσιακό κέντρο δήμου Βόλου.

2 Comments on: "Παγιδατόδρομοι Βόλου"

  1. The Answer Service Emily Kravaritou says:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «Παγιδατόδρομοι Βόλου» σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 25/09/2014, από το Τμήμα Κτιρίων – Υπαίθριων Χώρων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου λάβαμε και σας διαβιβάζουμε την παρακάτω απάντηση :

    «Με αφορμή τις παρατηρήσεις που δέχεται ο Δήμος Βόλου από χρήστες του δικτύου ποδηλατοδρόμου, ο οποίος πρόσφατα κατασκευάσθηκε από το Λιμάνι έως την περιοχή Αλυκών, σας αναφέρουμε τα παρακάτω:

    1. το δίκτυο και η διαδρομή προτάθηκε από το τμήμα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων του Δήμου. Στόχος ήταν, το δίκτυο να είναι, όσο περισσότερο αυτό γινόταν, πάνω σε πεζοδρόμια, για μεγαλύτερη ασφάλεια των χρηστών. Ωστόσο ήταν αναπόφευκτο το γεγονός να υπάρχουν τμήματα του και επί των οδοστρωμάτων των οδών.
    2. τα φρεάτια των οδών υπήρχαν εκ των προτέρων και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν, καθώς υπάρχει συγκεκριμένη χάραξη του οδοστρώματος για τη συγκέντρωση των ομβρίων υδάτων.
    3. τα φρεάτια από τον ποδηλατόδρομο δεν θα μπορούσαν να αποφευχθούν καθώς αυτά ούτε σφραγίζονται, (πλημμύρες, συγκέντρωση νερών), ούτε η χάραξη / βαφή του ποδηλατόδρομου θα μπορούσε να κάνει ζιγκ ζαγκ, προκειμένου να ‘αφήσει΄ εκτός των φρεάτια (επικίνδυνο για αυτοκίνητα και ποδήλατα).

    Είναι κατανοητό ότι οι υφιστάμενες σχάρες των φρεατίων μπορούν να προκαλέσουν ατύχημα, αλλά το μόνο εφικτό θα ήταν να αλλαχτούν οι σχάρες με άλλες, κατάλληλες τόσο για ποδήλατα, όσο όμως και για τη λειτουργία που εκτελούν (συγκέντρωση ομβρίων υδάτων) .
    Η Υπηρεσία μας έχει προβεί σε επικοινωνία, τηλεφωνική και γραπτή με τη ΔΕΥΑΜΒ για το θέμα αυτό, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για όποιες διορθωτικές πράξεις σχετικά με το θέμα, για την ασφαλέστερη χρήση των δικτύων ποδηλατοδρόμων της πόλης αλλά και όλου του οδικού δικτύου, καθώς ποδηλάτες κυκλοφορούν σε όλους τους δρόμους».΄

    Thank you for your communication with the website of the Municipality of Volos and useful information.
    From the Office of Management and Communication Help Citizens with the Municipality of Volos.

  2. The Answer Service Emily Kravaritou says:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με αίτημα που αφορά φρεάτιο επί ποδηλατοδρόμου, inform you that we received your message on 23/09/2014. On the same day with D.Y. 676/2014 έγγραφό μας το διαβιβάσαμε ηλεκτρονικά στο αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, και άμεσα μας ενημέρωσαν ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει απασχολήσει την υπηρεσία και για το λόγο αυτό έχει σταλεί σχετικό έγγραφο στη ΔΕΥΑΜΒ, προκειμένου να δοθεί λύση για τα φρεάτια που εμποδίζουν την κίνηση κατά μήκος του ποδηλατοδρόμου.

    Thank you for your communication with the website of the Municipality of Volos and useful information.
    From the Office of Management and Communication Help Citizens with the Municipality of Volos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>