Ρυπανση του Κραυσιδωνα απο τη λαικη

.Ειμαστε κατοικοι της περιοχης και το προβλημα ρυπανσης του Κραυσιδωνα κυριως απο τη λαικη της Τεταρτης το εχουμε θεσει ΚΑΙ σ’αυτο τον δημο .προσπαθωντας εδω και χρονια με εθελοντικη εργασια μαζευοντας 324 υπογραφες τις οποιες υποβαλλαμε στις αρμοδιες υπηρεσιες μαζι με φωτογραφικο υλικο ..να λυσουμε ενα προβλημα που παραμενει αλυτο ..εις βαρος της υγειας μας και του περιβαλλοντος.
Η πιο προσφατη ενεργεια πριν να χρησιμοποιησουμε τα ΜΜΕ ,ηταν να φερουμε τον ιδιο τον κο Τατακο να δει το προβλημα επι τοπου Το καταλαβε και δεσμευτηκε οτι θα γινεται καθαρισμος σε καθε λαικη ,του προτειναμε μαλιστα και πρακτικοτερες λυσεις .Προς ενδειξη καλης θελησης εστειλε μαλιστα ενα ατομο ..το οποιο δεν μπορουσε φυσικα να μαζεψει τον τεραστιο ογκο των πλαστικων παρα μονο επιφανειακα.
Πριν τη λαικη αυτου του μηνα πηρα τηλ .να υπενθυμισω τη δεσμευση του κ.Τατακου ..Το τηλ.δεν απαντουσε .Η λαικη εγινε και η πλαστικοθαλασσα πλεει δυναμικα στο ποταμι .
Τα τηλ .τα υπηρεσιων καθαριοτητας δεν απαντησαν (κι επεμενα γιατι απο υπομονη διαθετω.αλλα μεχρι ποτε?)..παρα μονο σημερα ..που καταφερα να μιλησω σε δυο γραμματεις ..Εγω επεμενα να μιλησω σε καποιον υπευθυνο προισταμενο ..Αγνοειτο η τυχη τους ..εκτος του κ.Τατακου που ηταν ασθενης…
Και σας ρωτω …Μεχρι που νομιζετε οτι μπορουν να φτασουν τα ορια υπομονης των δημοτων ??Ελπιζετε στην αδιαφορια μας μη τυχον και κουραστουμε ..και πουμε ..δε βαρυεσαι? Στην Ελλαδα βρισκομαστε.
Ειχαμε μια πολιτισμενη κουβεντα με τον κο Τατακο που φανηκε να κατανοει το προβλημα ..Κοροιδια? Αμελεια?Περιμενουμε μιαν απαντηση τουλαχιστον οι 324 δημοτες που υπεγραψαν και παρακαλουμε μη μας κανετε να γνωρισουμε τα ορια μας..

Ευχαριστω για τη προσοχη σας

Επισης προσπαθω να στειλω φωτογραφιες απο το αρχειο μου δια του λογου το αληθες αλλα αυτο φαινεται αδυνατο
ν Οπως και ναχει υπαρχει στη διαθεση σας αφθονο φωτογραφικο υλικο …

One Comment to "Ρυπανση του Κραυσιδωνα απο τη λαικη"

  1. The Answer Service Ελένη Τατάκου says:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “ρύπανση του Κραυσίδωνα από τη λαϊκή”, inform you that we received your message on 10/07/2017. On the same day with D.Y. 66876/2017 Καπακι.
    Thank you for your communication with the website of the Municipality of Volos and useful information.
    From the Office of Management and Communication Help Citizens with the Municipality of Volos,
    Ελένη Τατάκου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>