Παράδρομος Περιφερειακού

Υπάρχει ένας δρόμος παράλληλος του Περιφερειακού από την πάνω πλευρά, ο οποίος ξεκινά από την προέκταση της λεωφόρου Καζανάκι και περνά μπροστά από το Mega κέντρο ευκαιριών του Ι. Κουλουριώτη και ενώνεται με τη Θειρών που γίνεται άσφαλτος και καταλήγει στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες προσέγγισης μέσω του κου Αργύρη Κοπάνα, αλλά μάταια. Έγιναν και προσπάθειες να γίνει ιδιωτικά με πρωτοβουλία του κου Κουλουριώτη και μέχρι ένα σημείο έχει στρωθεί με δικό του υλικό. Από κει και πέρα, μέχρι και την άσφαλτο ο δρόμος είναι χάλια με τεράστιες λακκούβες και πέτρες και χορτάρια στις άκρες του δρόμου. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί εδώ και δύο μήνες, που σταμάτησαν να λειτουργούν τα φώτα του Περιφερειακού σχεδόν σε όλο το μήκος από τη λεωφόρο Καζανάκι μέχρι τη Θειρών με αποτέλεσμα ο δρόμος να γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος, αφού επικρατεί απόλυτο σκοτάδι. Η είσοδος του σπιτιού είναι πάνω σε αυτό τον δρόμο και ο ιδιοκτήτης κος Δεληγιαννίδης Νίκος έχει προσπαθήσει και αυτός πολλές φορές να λυθεί το θέμα. Εγώ είμαι ενοικιάστρια του σπιτιού. Ευχαριστώ πολύ και παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.
Αργυρώ Στραπάτσα

One Comment to "Παράδρομος Περιφερειακού"

  1. The Answer Service milfok says:

    Σχετικά με την ανάρτησή 3639 inform you that we received your message on 26/02//2020. On the same day with D.Y. 308812/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Οδοποιίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της Υπηρεσίας.
    Thank you for your communication with the website of the Municipality of Volos and useful information.
    From the Office of Management and Communication Help Citizens with the Municipality of Volos,
    Μίλτος Φωκίδης

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>