Πάρκο Λ. Βύρωνος κίνδυνος
Θα παρακαλούσαμε για ακόμα μία φορά να τοποθετηθούν στην οδό Περραιβού απέναντι από το πάρκο Βύρωνος να τοποθετηθούν μέχρι από την διασταύρωση της οδού Αναλήψεως μέχρι το πάρκο ηχητικές ταινίες δρόμου διότι τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες σε εκείνο το σημείο λόγω ότι ο δρόμος είναι ευθεία και κινδυνεύουν τα παιδάκια που διέρχονται τον δρόμο .Επίσης παρακαλούμε και για την κατάλληλη σήμανση απέναντι από το πάρκο.Αυτό παρακαλούμε να γίνει εντός τουλάχιστον ενός μήνα διότι είχαμε ξανακάνει ένα παρόμοιο αίτημα στο novoville και έχουν περάσει τέσσερις μήνες και δεν έχει γίνει τίποτα και ούτε πρόκειται να γίνει. Παρακαλούμε το αίτημα να γίνει!

Chatzakou. I
Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Πάρκο Λόρδου Βύρωνος κίνδυνος”, informarle que hemos recibido su mensaje en 01/08/2019 En el mismo día con D.Y. 254790/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά με τις προτάσεις σας σας στη Δ/νση Βιώσιμης Κινητικότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι έχει καεί λάμπα κολώνας της ΔΕΗ στον επαρχιακό δρόμο για τον Άγιο Λαυρέντιο.
Desde la Oficina de Asistencia Administrativa y la comunicación entre los ciudadanos y el Ayuntamiento de Volos,
μέτρα πιο πάνω απο τις αποθήκες ζωοτροφών του.