Ψάθινες Ομπρέλες

Θα παρακαλούσα να τοποθετήσετε μερικές ψάθινες ομπρέλες στα Πλατανίδια, μπροστά στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, όπως έχετε βάλει και στην υπόλοιπη ακτή με την έναρξη της θερινής περιόδου. Υπάρχουν δύο ακτές, ντουζιέρα και καμπίνα, αρκετοί λουόμενοι και ούτε μια ομπρέλα. Σας παρακαλώ πολύ να διευθετήσετε το παρόν θέμα το συντομότερο δυνατόν.

2 Commentaires sur: "Ψάθινες Ομπρέλες"

  1. Le service de réponse Ελένη Τατάκου dit:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «ψάθινες ομπρέλες », σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε αυθημερόν από το Τμήμα Συντηρήσεων την κάτωθι απάντηση: «Λυπούμαστε αλλά η υπηρεσία μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην πρότασή σας. Η υπηρεσία μας αδυνατεί για την φετινή θερινή σεζόν να διαθέσει άλλες ομπρέλες.»
    Merci pour votre communication avec le site Web de la municipalité de Volos et informations utiles.
    Du Bureau de l'assistance administrative et la communication entre les citoyens et la municipalité de Volos,
    Ελένη Τατάκου.

  2. Le service de réponse Ελένη Τατάκου dit:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «ψάθινες ομπρέλες», vous informer que nous avons reçu votre message sur 24/06/2016. Le même jour avec D.Y. 994/2016 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Συντηρήσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Merci pour votre communication avec le site Web de la municipalité de Volos et informations utiles.
    Du Bureau de l'assistance administrative et la communication entre les citoyens et la municipalité de Volos,
    Ελένη Τατάκου.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.

Vous pouvez utiliser ces HTML balises et attributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>