Καμμένη λάμπα led και ερώτημα για εγγύηση

Μία λάμπα led στον ποδηλατόδρομο μεταξύ αεροπλάνου και γέφυρας Μπουρμπουλήθρας δεν λειτουργεί. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω εάν οι συγκεκριμένες πανάκριβες ως αρχική αγορά, οικονομικές ως λειτουργία λάμπες, καλύπτονται από κάποιου είδους εγγύηση προς το δήμο. Υποτίθεται ότι έχουν μεγάλο χρόνο ζωής.

Um Comentário para "Καμμένη λάμπα led και ερώτημα για εγγύηση"

  1. O Serviço de Resposta Emily Kravaritou diz:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με θέμα «Καμένη λάμπα led και ερώτημα για εγγύηση» σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμα στις 24/4/2014. Την ίδια ημέρα επικοινωνήσαμε με το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και ο αρμόδιος Προϊστάμενος μας ενημέρωσε ότι το συγκεκριμένο ηλεκτρολογικό έργο δεν έχει ακόμη παραληφθεί από το Δήμο Βόλου καθώς ολοκληρώνονται ακόμη οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Επίσημη παραλαβή από τους αρμοδίους υπαλλήλους (επιτροπές κλπ) θα πραγματοποιηθεί αφού διαπιστωθεί ότι λειτουργεί άρτια η εγκατάσταση. Η αναφορά σας θα προωθηθεί προς τον εργολάβο μαζί με άλλες παρατηρήσεις της Υπηρεσίας.

    Obrigado por visitar o site da Prefeitura de Volos e informações úteis.
    Do Escritório de Assessoria e comunicação entre os cidadãos eo município de Volos.

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

Você pode usá-los HTML tags e atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>