βρώμικος κάδος
Για πολλοστή φορά παρακαλώ για αυτονόητα πράγματα, στήν Ραιδεστού 100 έχετε τοποθετημένο κάδο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΈΝΕΤΑΙ τι πρέπει να κάνουμε υπάρχει αφόρητη βρώμα, μας έχουν φάει τα κουνούπια και οι μύγες επιτέλους δεν είμαστε Β κατηγορίας πολίτες , το αυτοκίνητο περισυλλογής καθημερινά όταν σταματάει για τον κάδο τρέχει βρόμικα νερά, δεν καθαρίζει ο δρόμος με τίποτα, γιατί πρέπει να περνάμε αυτό το μαρτύριο στην πολυκατοικία έχουμε ηλικιωμένους, αρρώστους μικρά παιδιά Γιατί Γιατί .

Despre de 11/08/2014 ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου που αφορά κάδο απορριμμάτων επί της οδού Ραιδεστού, vă informez că miercuri 13/08/2014 από τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, λάβαμε και σας διαβιβάζουμε την παρακάτω απάντηση :
«Σε απάντηση του υπ΄αριθμ. 581/11-8-2014 αιτήματος του Δημότη κου Ν. Κοντού, η υπηρεσία μας θα προβεί σήμερα στην αντικατάσταση του κάδου απορρμμάτων με νέο.
Τ θέμα των διαρροών των απορριμματοφόρων είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα την υπηρεσία και ιδιαίτερα το τμήμα συντήρησης οχημάτων, προέρχεται κυρίως από τη κοπή των λάστιχων στεγάνωσης από γυαλιά που εναποθέτονται στον πράσσινο κάδο και δυστυχώς δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε άμεσα».
Vă mulțumim pentru comunicarea cu site-ul Municipiului Volos și informații utile.
De la Biroul de asistență administrativă și comunicarea între cetățeni și municipalitatea din Volos.
Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «Βρώμικος κάδος», a vă informa că am primit mesajul dvs. pe 11/08/2014. În aceeași zi, cu D.Y. 581/2014 έγγραφό μας τη διαβιβάσαμε στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Βόλου και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι έχει καεί λάμπα κολώνας της ΔΕΗ στον επαρχιακό δρόμο για τον Άγιο Λαυρέντιο.
De la Biroul de asistență administrativă și comunicarea între cetățeni și municipalitatea din Volos.