ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΔΙΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ 3 ΨΑΘΙΝΕΣ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΠΛΑΤΑΝΙΔΙΩΝ(ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΗΝΕΜΙΑ) ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΚΤΗ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ;
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΑΜΕΛΕΙΑ Η΄ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «ομπρέλες στα Πλατανίδια », σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε στις 23/06/2016 από το Τμήμα Συντηρήσεων την κάτωθι απάντηση: «Αναφορικά με τις συγκεκριμένες ψάθινες ομπρέλες στα Πλατανίδια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν τις έχει τοποθετήσει ο Δήμος Βόλου, αλλά ο ιδιοκτήτης του καφέ ΝΗΝΕΜΙΑ, οπότε παρακαλώ να αποτανθείτε στον ιδιοκτήτη του καφέ. »
I.
Från kontoret för administrativt bistånd och kommunikationen mellan medborgarna och kommunen Volos,
Ελένη Τατάκου.
Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «ομπρέλες στα Πλατανίδια», meddela att vi fått ditt meddelande om 22/06/2016. På samma dag med D.Y. 972/2016 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Συντηρήσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
I.
Från kontoret för administrativt bistånd och kommunikationen mellan medborgarna och kommunen Volos,
Ελένη Τατάκου.