Bol yanmış ampuller 1

Θα επαναλάβω πολλές φορές την παρατήρηση αλλά και το σχόλιο-πρόταση: Εάν δεν βάλετε υπάλληλο νύχτα να επιτηρεί με βόλτες στην πόλη τα φώτα, ελάχιστοι από μας θα επισημαίνουμε το πρόβλημα. Δεν δικαιολογούνται υπερωρίες; Ένας ευέλικτος manager καλύπτει έναν υπάλληλο να λείψει από την πρωινή βάρδια και τον στέλνει νύκτα. Μάλιστα, την πρώτη βόλτα την κάνει μαζί του για να μετρήσει απόδοση (χιλιόμετρα κίνησης και καταγεγραμμένων λαμπών ανά μονάδα χρόνου).

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Καμένη λάμπα στο πρώην Γαλλικό ινστιτούτο, Fransa, μεταξύ Ροζού και Κοραή.

Bir Yorum "Bol yanmış ampuller 1"

  1. Cevap Hizmet Emily Kravaritou diyor:

    Σχετικά με αναρτήσεις σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου που αφορούν καμένες λάμπες σε περιοχές του Δήμου Βόλου, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε τα μηνύματά σας (10) Pazartesi 21/07/2014. D.Y ile aynı günde. 549/2014 Bizim kağıt, τα διαβιβάσαμε στο Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού.
    Από την υπηρεσία μας πληροφόρησαν ότι θα ξεκινήσει η σταδιακή αντικατάσταση των λαμπτήρων στα σημεία που υποδεικνύετε.

    Volos ve yararlı bilgiler Belediyesi web sitesi ile iletişim için teşekkür ederiz.
    Vatandaşların ve Volos Belediyesi arasında İdari Yardımlaşma ve iletişim Ofisi.

Bir Yanıt bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu kullanabilirsiniz HTML etiketlerini ve özelliklerini: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>