Επικίνδυνη πλεον η παιδικη χαρα στον Αγ.Κωνσταντίνο

Εδω και 1 μήνα έχουν σπάσει τα ελατήρια σε παιχνίδι τραμπάλας της παιδικής χαράς Αγ.Κωνσταντίνου, Το παιχνίδι δεν έχει απομονωθεί κατάλληλα ώστε να προστατευτούν τα παιδιά. Η σήμανση που έχει τοποθετηθεί είναι ανεπαρκής. Επίσης έχουν σπάσει τα κιγκλιδώματα της περίφραξης και μπαίνουν μέσα σκυλιά. Τέλος οι πόρτες δεν κλείνουν γιατί έχουν στραβώσει οι πίροι. Ανεπαρκής και η καθαριότητα. Η περιοχή είναι γεμάτη σκουπίδια.

Bir Yorum "Επικίνδυνη πλεον η παιδικη χαρα στον Αγ.Κωνσταντίνο"

  1. Cevap Hizmet μουσικη με φιλο diyor:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Επικίνδυνη πλέον η παιδική χαρά στον Άγιο Κων/νο ” κι αριθμό 2601 ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 12/10/2018 . D.Y ile aynı günde. 173240/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών όσον αφορά τα τεχνικά προβλήματα και τη συντήρηση της παιδικής χαράς και στη Διεύθυνση Πρασίνου για το θέμα της Καθαριότητας του χώρου κι αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών.
    Volos ve yararlı bilgiler Belediyesi web sitesi ile iletişim için teşekkür ederiz.
    Vatandaşların ve Volos Belediyesi arasında İdari Yardımlaşma ve iletişim Ofisi,
    καλοκαιρι

Bir Yanıt bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu kullanabilirsiniz HTML etiketlerini ve özelliklerini: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>