Αγροτικό Ιατρείο

Αγροτικό Ιατρείο: 
Από τον Αύγουστο του 2006 το αγροτικό ιατρείο εγκαταστάθηκε σε ένα νέο χώρο στην οδό 28ης Οκτωβρίου, ξεπερνώντας έτσι τα λειτουργικά του προβλήματα που προέκυπταν από την μέχρι τότε συστεγασή του στο χώρο του Δημαρχείου. Ο συγκεκριμένος χώρος διαμορφωμένος κατάλληλα είναι αρκετά φιλόξενος για τους δημότες και εξυπηρετεί τις ανάγκες των ασφαλισμένων.

 Στην βούληση της δημοτικής αρχής είναι η μεταφορά στο μέλλον του ιατρείου σε ιδιόκτητη και σύγχρονη εγκατάσταση.

Στο Αγροτικό Ιατρείο του Δήμου Αγριάς πραγματοποιείται ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής: Δωρεάν «Test Παπανικολάου» για όλες τις γυναίκες του Δήμου. Τα ραντεβού γίνονται στον χώρο του Αγροτικού Ιατρείου, οι λήψεις γίνονται από μαίες του Κ.Υ. Αργαλαστής που επισκέπτονται το ιατρείο μια φορά την εβδομάδα, και ο κυτταρολογικός έλεγχος γίνεται στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου στη Λάρισα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24280-92.352
Ωράριο λειτουργίας:


volosInfoΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥΠανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςΔημοτικό ΡαδιόφωνοΠολεοδομίαΠοδηλασίαΠεριφέρεια ΘεσσαλίαςΜετανάστεςΚΕΠΚαθαριότηταΝοσοκομείοflagΕθελοντισμόςΔιαύγειαempeΔΟΥΚΔΗΚΙCitiesNetΑΜΕΑ

 Edit Translation