Προσβαση πεζων στην Μεταμορφωσεως

Τερμα Μεταμορφωσεως με Περιφερειακο. Οι πεζοι που ενδιαφερονται να πανε απο τη Μεταμορφωσεως στον Περιφερειακο χρησιμοποιουν 4 ενωμενους τσιμεντολιθους σε σχημα σκαλας για να ανεβουν στο πεζοδρομιο του Περιφερειακου. Το σημειο εχει συχνη κινηση λογω του παιδικου σταθμου που βρισκεται στη Μεταμορφωσεως και λογω της καφετεριας που βρισκεται επι της περιφερειακης οδου. Σε αυτο το σημειο (ή καπου εκει κοντα) πρεπει να φτιαχτει μια σκαλα.

2 Σχόλια στο "Προσβαση πεζων στην Μεταμορφωσεως"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η Ελένη Τατάκου λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «πρόσβαση πεζών στην Μεταμορφώσεως», σας ενημερώνουμε ότι η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών μας ενημέρωσε στις 16/03/2016 ότι το «Η πρόσβαση στον περιφερειακό δεν μπορεί να γίνει από μη εγκεκριμένες διαβάσεις, οι οποίες είναι μέσω των κεντρικών αρτηριών με φωτεινή σηματοδότηση και οι ανισόπεδες πεζοδιαβάσεις. Ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται η κατασκευή που προτείνετε».
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Ελένη Τατάκου.

  2. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η Ελένη Τατάκου λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «πρόσβαση πεζών στην Μεταμορφώσεως» , σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 04/03/2016. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 280/2016 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Ελένη Τατάκου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>