Αρχείο για 20 Μαΐου 2020

Φωταγώγηση γηπέδων στο »Άσυλο»

Μετά τη δύση του ηλίου είναι πρακτικά αδύνατο να χρησιμοποιηθούν τα δημοτικά γήπεδα στο »Άσυλο» λόγω ελλιπούς φωτισμού. Οι προβολείς υπάρχουν αλλά δεν τίθενται σε λειτουργία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο γήπεδο του βόλεϊ. Παρακαλώ να προβείτε άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΟΡΤΩΝ

Παρακαλούμε για την κοπή των χόρτων στο χώρο-παρκάκι που βρίσκεται στη Γ.Δήμου/Επισκοπής /Τσιμπούκη. Καθημερινά παίζουν παιδιά και αθλούνται ενήλικες.

Καθαρισμός χόρτων/κλάδεμα

Παρακαλούμε για τον καθαρισμό και το κλάδεμα δέντρων ενός του προαύλιου χώρου του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου.

Φώτα βόλεϋ άσυλο

Παρακαλώ αναψτε τα φώτα στο γήπεδο του βόλευ στο άσυλο γιατι μετα τις 8 δε βλέπουμε τπτ. Ανάψτε τους προβολείς μέχρι τις 11¨00 να μπορούμε να παίζουμε ευχαριστώ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΟΡΤΩΝ

Παρακαλούμε για τον καθαρισμό των χόρτων του χώρου/παρκάκι που βρίσκεται Γ.Δήμου-Επισκοπής/Τσιμπούκη δίπλα στο 12ο Δημοτικό Σχολείο. Καθημερινά παίζουν/αθλούνται παιδιά και ενήλικες.

Φωταγώγηση Δημοτικού Πάρκου «Ασύλου»

Παρακαλώ όπως φωταγωγήσετε το χώρο του βόλεϋ στο Άσυλο.

Αφωτισμός στην παραλία Ν. ΑΓΧΙΆΛΟΥ

1) Πάει καιρός που το λιμανάκι της Αγχιάλου και ο φάρος δεν έχουν φωτισμό. 2)Στο κομμάτι από το κίτρινο γεφυράκι και έως το ποτάμι (παλιό κάμπινγκ) ο φωτισμός είναι κατεστραμμένος από «ελαφρόμιαλους και ανεύθυνους»» συμπολίτες μας. Σ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ 4 ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΕΣ ΚΟΛΌΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ [...]