Πάλι πανώ. Πάλι δειλός δήμος;

Έξω από το Έβερεστ επί της Δημητριάδος με Σπ. Σπυρίδη, νέο πανώ. Πιθανώς και σε γέφυρες του Βόλου (βαρέθηκα να ελέγχω, έστω και στη βόλτα). Ως πότε δήμε Βόλου θα ανέχεσαι να ασχημονούν αυτοί οι κάποιοι; Γιατί δεν τα αποκαθηλώνετε; Αν φοβάστε γιατί δεν παραιτείστε; Γιατί μεταχειρίζεστε διακριτικά τα κόμματα; Μήπως επιτρέπετε τις παρανομίες για να σας στηρίξουν; Δεν παρανομείτε δια της απραξίας σας; Δεν ντρέπεστε για τέτοια σχόλια από έναν δημότη και την εικόνα της πόλης; Ξέρετε κάτι; Ίσως αρχίσω καταγγελίες στην αστυνομία, αλλά και για εσάς για διακριτική μεταχείριση. Δεν με νοιάζει αν είστε τόσο δειλοί. Ο κος Μπουτάρης για παράδειγμα δεν υπήρξε με το ΚΚΕ. Εσείς μπορείτε επιτέλους να σταματήσετε να μην κάνετε το καθήκον σας; Τι άλλο πρέπει να γράψω; Κι αν κάποιοι τραμπούκοι στο συμβούλιο δηλώνουν ότι δεν υπάρχω, ευχαρίστως να με καλέσετε να αντιπαρατεθώ εγώ, αφού δεν μπορείτε εσείς. Διότι εγώ κα Κραβαρίτη δίνω και τα στοιχεία μου.

9 Σχόλια στο "Πάλι πανώ. Πάλι δειλός δήμος;"

 1. Ο/Η Σταμάτης Βλάχος λέει:

  Εγώ θα κάνω κομματικό σχόλιο…
  Εφόσον το κόμμα μου (ΚΥΚΠ, Κόμμα για την Υπεράσπιση της Κόκκινης Πεταλούδας)δεν βάζει πανό στους δρόμους θεωρώ ότι κανένα κόμμα δεν πρέπει να αφήνετε από μερικούς να έχει!
  Ή τα κατεβάζετε άμεσα ή δηλώστε μας ότι μεροληπτείτε δημόσια!

 2. Ο/Η Μπαΐλας Δημήτρης λέει:

  Από 10/3/14 εκκρεμεί η επίσημη ενημέρωση!!!! Ο εφιάλτης των πολιτών απέναντι σε ένα ξύλινο δημοσιοδημοτικουπαλληλικό κατεστημένο. ΠΟΤΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ; Ποτέεεε, κυρία Σαββάκη!!

 3. Ο/Η Αργύρης Μπίρης λέει:

  Μόνο αυτό κα Σαββάκη σε ένα διαρκές πρόβλημα; Μόνο;

 4. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η Αιμιλία Κραβαρίτη λέει:

  Προς : κ.Αργύριο Μπίρη

  Σχετικά με την από 7/3/2014 ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου. Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 7/3/2014 και στις 10/3/2014 με το Δ.Υ.320/2014 έγγραφό μας το διαβιβάσαμε στην Διεύθυνση Καθαριότητας και αναμένουμε απάντηση για να σας ενημερώσουμε επίσημα.

  Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Απο το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου.
  Ελευθερία Σαββάκη

 5. Ο/Η Αργύρης Μπίρης λέει:

  18.

 6. Ο/Η Αργύρης Μπίρης λέει:

  16 συμφωνούν πλέον! Φανταστείτε ψήφους!

 7. Ο/Η Αργύρης Μπίρης λέει:

  Και για του λόγου το αληθές, ιδού τι κάνει και πώς απαντά ένας γενναίος και σύννομος δήμος:

  http://m.lifo.gr/team/bitsandpieces/46718

  Σε αντίθεση με τον δικό μας.

 8. Ο/Η Αργύρης Μπίρης λέει:

  Βλέπω πέντε (πολλοί, δεδομένης της γενικής αδιαφορίας!) συμφωνούν. Είμαστε λοιπόν τόσα πολλά φαντάσματα-πολίτες; Τόσοι που νιώθουμε έτσι; Αμείλικτα ερωτήματα και σκληρά ίσως, εκκωφαντική σιωπή από την άλλη. Επιμένω και θα επιμένω. Συγγνώμη, αλλά πλέον το έχω πάρει πολύ προσωπικά.

 9. Ο/Η Τασούδης Γιώργος λέει:

  Πράγματι,γιατί τόση δειλία εκ μέρους του δήμου;Δεν υπάρχει νόμος;Ποιοί παίζουν με την αισθητική της πόλης μας;Απαντήστε παρακαλώ.
  Υ.Γ.Δεν υπάρχει κομματικό κίνητρο.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>