Και μια που αποδεδειγμένα λειτουργεί η άσφαλτος για τα αυτοκίνητα αντί η διακίνηση χαρτιών…

Δεν ρίχνετε με την ίδια σπουδή που το κάνετε για τα αυτοκίνητα, που τόσο δείχνετε να λατρεύετε οι υπάλληλοι του δήμου και λίγη άσφαλτο στα σκαλοπάτια των ποδηλατοδρόμων ή έστω εκεί που ανεβοκατεβαίνουν καρότσια αναπήρων;
Στη φωτό Ροζού με Δημητριάδος. Αν το βάλετε κάτω, δεν είναι πάνω από 2-3 μέρες. Αλήθεια! Άντε ρε παιδιά! Κάντε το, pleaseeee!

Ένα Σχόλιο στο "Και μια που αποδεδειγμένα λειτουργεί η άσφαλτος για τα αυτοκίνητα αντί η διακίνηση χαρτιών…"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η Αιμιλία Κραβαρίτη λέει:

    Σχετικά με αναρτήσεις σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου που αφορούν : α. Παρατηρήσεις σχετικές με τις επισκευές επί του οδοστρώματος και β. το αίτημα για ρίψη ασφάλτου σε σημεία ανόδου προς τους ποδηλατοδρόμους, σας ενημερώνουμε ότι τα μηνύματά σας ελήφθησαν από εμάς στις 20/06/2014. Την ίδια ημέρα διαβιβάστηκαν ηλεκτρονικά στις αρμόδιες υπηρεσίες προς ενημέρωσή τους.

    Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>