Έλλειψη κιγκλιδωμάτων

Εκατέρωθεν του Αναύρου (Ροστόβ και Φιλιππίδη) είναι δυνατόν να μην υπάρχουν προστατευτικά κιγκλιδώματα; Κάποια στιγμή ένας ηλικιωμένος, ένας απρόσεκτος διαβάτης, κάποιο παιδάκι θα πέσουν στην απότομη όχθη. Απορώ πραγματικά πώς έχει μείνει έτσι αυτό το σημείο.

2 Σχόλια στο "Έλλειψη κιγκλιδωμάτων"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η Ελένη Τατάκου λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “έλλειψη κιγκλιδωμάτων”, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών την κάτωθι απάντηση: “ Τα σημεία που δεν έχουν κιγκλιδώματα και αφορούν τις όχθες του Αναύρου από το ύψος της Αναλήψεως έως τη γέφυρα στο ύψος της Πολυμέρη, δεν επιλέχθηκαν ως λύση κατά την κατασκευή του έργου, εδώ και αρκετά χρόνια, διότι διαμορφώθηκαν ζώνες πρασίνου κατά μήκος της διαδρομής, όπου υπάρχουν σήμερα δέντρα και θάμνοι και δημιουργούν φυσικά εμπόδια μέχρι την άκρη της όχθης του Αναύρου”.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Ελένη Τατάκου.

  2. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η Ελένη Τατάκου λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “έλλειψη κιγκλιδωμάτων”, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 23/01/2017. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 2272/2017 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Ελένη Τατάκου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>