ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Θα ήθελα να αναφέρω πως στη γωνία Γιάννη Ρίτσου και Χρυσούλας Ζιώγα,που είναι τυφλή γωνία για τον οδηγό, οι οδηγοί ταξί επιμένουν να επιταχύνουν αντί να επιβραδύνουν τα οχήματα τους για να φτάσουν πιο γρήγορα στην πιάτσα των ταξί που βρίσκεται κοντά. Στην περιοχή υπάρχουν γήπεδα και το γυμναστηριακό κέντρο με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν συνέχεια μικρά παιδιά.

Σας παρακαλώ να παρέμβετε τοποθετώντας ένα σαμαράκι ή κάνοντας ο,τι θεωρείτε εσείς χρήσιμο για να αλλάξει αυτή η κατάσταση πριν να είναι αργά.

Ένα Σχόλιο στο "ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η Ελένη Τατάκου λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “κίνδυνος ατυχημάτων”, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 21/09/2017. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 92914/2017 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Βιώσιμης Κινητικότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Ελένη Τατάκου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>