Μονοδρόμηση Ν.Δημητριάδας

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια στην εκλεγείσα δημοτική αρχή.
Ονομάζομαι Πασχάλης Δαματόπουλος είμαι κάτοικος Βόλου και συγκεκριμένα της Νέας Δημητριάδος τα τελευταία 8 χρόνια. Δεν θα απευθύνω κάποιο είδος παράπονου απλά θα ήθελα να υποβάλλω μία πρόταση αναφορικά με την εξομάλυνση του οδικού δικτύου στην περιοχή της Νέας Δημητριάδος. Όπως γνωρίζετε ο δρόμος μετά το ποτάμι και την γέφυρα είτε επί της Γ.Δήμου που γίνεται Ορμηνίου είτε από της Αναλήψεως που γίνεται Αγ. Δημητρίου οι κάθετοι δρόμοι συνεχίζουν να είναι διπλής κατευθύνσεως.
Όλο το δημοτικό τμήμα του Βόλου μαζί με Νέα Ιωνία και Αγριά παράλληλα, στηρίζεται εδώ και χρόνια στον εύστοχο σχεδιασμό μονόδρομης κυκλοφορίας. Στην Νέα Δημητριάδα λοιπόν το παράδοξο είναι ότι μιλάμε για δρόμους σχεδόν σοκάκια όποτε παρκάρωντας στις δύο μεριές οι κάτοικοι και παράλληλα εξυπηρετώντας δύο ρεύματα φαντάζεστε ότι δημιουργείται το αδιαχώρητο. Επί της ουσίας 10-20 πινακίδες μονοδρόμησης ανόδου-καθόδου είναι προς γνώσιν και συμμόρφωσίν αυτής της ωραίας πόλης που έχει καταστεί τα τελευταία χρόνια. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για ενδεχόμενο ενδιαφέρον σας.
Φιλικά
Πασχάλης Δαματόπουλος

Ένα Σχόλιο στο "Μονοδρόμηση Ν.Δημητριάδας"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Πασχάλη Δαματόπουλο
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου “Μονοδρόμηση Ν. Δημητριάδας” αριθμό αιτήματος 2934 , σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 29/05/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 235373/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>