Οικογένεια Αδέσποτων Σκύλων

Το πρόβλημα που αναφέρω δεν είναι για ανακύκλωση και αφορά Έμμεσα την καθαριότητα. Δεν βρήκα αντίστοιχη ενότητα για να το υποβάλλω, αν και θα έπρεπε.

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ εδώ και ένα μήνα έχει γεννήσει ένα θηλυκό σκυλί (αν και γνωρίζω ελάχιστα από ράτσες πρέπει να είναι ελληνικός ποιμενικός) και περιφέρεται πλέον γύρω από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Φυτόκου με τα πέντε (5) κουτάβια της. Τα παιδιά μας που πηγαινοέρχονται στο σχολείο με τα ποδήλατα ή με τα πόδια, αρκετές φορές έχουν δεχθεί απειλητικό πλησίασμα από το σκυλί που βεβαίως γίνεται επιθετικό γιατί θέλει να προστατέψει τα μικρά του.

Παρακαλώ πολύ να μεριμνήσετε άμεσα, καθώς είναι άκρως επικίνδυνο για παιδιά, πεζούς αλλά και οδηγούς!!

Ένα Σχόλιο στο "Οικογένεια Αδέσποτων Σκύλων"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ.Κωνσταντίνο Χαρατσή
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < < Οικογένεια αδέσποτων σκύλων>> κι αριθμό 2970 , σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 10/06//2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 238791/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας κι αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>