ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

Καλησπέρα σας,
στο κέντρο της Νέας Αγχιάλου στην συμβολή των οδών Ελευθερίας με Διαμαντοπούλου γωνία υπάρχει οικόπεδο εγκαταλελειμμένο με αποτέλεσμα τα φυτά και τα δέντρα να μεγαλώσουν τόσο που έχει γίνει κυριολεκτικά μία ζούγκλα. Ποντίκια και φίδια έχουν βρει καταφύγιο στο προαναφερθέν οικόπεδο. Το οικόπεδο χρήζει καθαριότητας διότι αποτελεί εστία μόλυνσης με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο για την δημόσια υγεία. Παρακαλώ ενημερώστε τους ιδιοκτήτες ώστε να προβούν ΑΜΕΣΑ στον καθαρισμό του οικοπέδου τους γιατί εκτός των άλλων και εν όψει αντιπυρικής περιόδου υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς .

Ένα Σχόλιο στο "ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Βασίλειο Σουλάκη
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Καθαρισμός οικοπέδου με εγκαταλελειμμένο ακίνητο” κι αριθμό 3034, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 27/06/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.244449/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων της Δ/νσης Καθαριότητας κι αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>