ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΥΣΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΕΣ ΚΟΛΟΝΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΔΩΝ ΙΑΣΟΝΟΣ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΠΟΙΝ ΠΕΖΟ Η ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ.
ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Ένα Σχόλιο στο "ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Δημήτρη Ζαραζάνη
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Καθαριότητα >> κι αριθμό 3081 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 15/07/2019
  Τη ν ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 249461/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο στο Τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων της Δ/νσης Καθαριότητα και στο τμήμα Οδοποιίας της Διεύθυνσης Τεχνικών υπηρεσιών όσον αφορά το δεύτερο μέρος του αιτήματός σας κι αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>