Περιβάλλον χώρος

Στη συνοικία του Αγίου Σπυρίδωνα, σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο και κυρίως στη ΒΔ πλευρά του πάρκου (έναντι του υποσταθμού της ΔΕΗ), υπάρχουν παγκάκια , που είναι άλλα κατεστραμμένα κι όλα τα υπόλοιπα χρειάζονται συντήρηση, επισκευή και βάψιμο…μιας και δεν έχουν συντηρηθεί ποτέ ως τώρα, από τη στιγμή της εγκατάστασής τους. Επίσης ακριβώς απέναντι υπάρχει κάδος ανακύκλωσης χωρίς καπάκι κι οι αναδύσεις των δυσοσμιών τώρα το καλοκαίρι είναι έντονες και παίρνουν επικίνδυνη για την υγεία των πολιτών τροπή!
Επειδή τελευταία έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες αναβάθμισης όπως με την κοπή επικίνδυνων κλαδιών στα πευκόδεντρα , κούρεμα του γκαζόν κ.ά, θα είμασταν ευγνώμονες να επιλυθεί κι αυτό το πρόβλημα, για να μπορούμε μικροί και μεγάλοι να χαιρόμαστε το πάρκο μας!

Ένα Σχόλιο στο "Περιβάλλον χώρος"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με
  αριθμό αιτήματος 3197 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 16/08/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.258234/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Τεχνική Υπηρεσία και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Μίλτος Φωκίδης

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>